Jai Giridhari

Regulamentul Casei

Cele 11 reguli care ne vor face mai iubitori

 1. Nu avem spatiu de preparare alimente in incinta complexului . GRATARELE sunt interzise deasemenea. Se poate comanda la catering de la restaurantele din zona mancare , livingul si terasa sunt puse la dispozitie pentru consum alimente , deasemenea clientii beneficiaza de frigidere in camera si in living.
 2. In curte, volumul muzicii este direct corelat cu respectul față de ceilalți musafiri cât și față de vecini, care au și ei, la rândul lor, musafiri. Deci, petrecerea oaspeților nu înseamnă totuși și o muzică care să ne împingă geamurile să danseze în mod necontrolat.
 3. Sejurul se achită în ziua cazării! Nu suntem oameni răi care vor să își facă rezerve financiare de pe urma oaspeților. Însă, preferăm să nu trăim cu emoțiile unei despărțiri în taină.
 4. Fiecare cameră este specială, în felul ei. Vă rugăm să nu ne ajutați să le redecorăm. Există o legatura aparte între obiectele din fiecare cameră și nu ne dorim să rupem acest lanț de iubire.
 5. Prosoapele noastre sunt un pic mai deosebite. nu reacționează bine în cazul în care sunt detronate la rang de mop sau cârpă pentru pantofi, şters părul, vopsit, pentru demachiat Prosoapele se vor folosi pentru uz corporal. Dacă vor fi identificate prosoape sau lenjerie deteriorate de utilizarea necorespunzătoare a turistului, acestea se vor imputa ca daună şi se vor achita de către turistul răspunzător.
 6. Să nu deterioreze amenajarea sau obiectele din dotarea hotelului, în caz contrar aceştia datorează hotelului suma egală cu valoarea achiziţionării/amenajării obiectului deteriorat şi manopera aferentă;

  – să nu preia la plecare bunuri din dotarea Jai Giridhari 

 7. Să nu lase copiii nesupravegheaţi în niciunul dintre spaţiile Hotelului; orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor în incinta Jai Giridhari, nu este responsabilitatea noastră ci a persoanelor care însoţesc copiii şi sunt însărcinate de supravegherea acestora; 
 8. Se interzice cu desăvârşire introducerea în incinta, de armament, arme albe sau substanţe lacrimogene. Conform legislaţiei române, consumul sau comercializarea de substanţe halucinogene sau psihotrope este interzis.
 9. Fumatul in interior este interzis 
 10. Nu aruncaţi în toaletă obiecte care ar putea conduce la avarierea staţiei de colectare a rezidurilor; 
 11. Ne bucuram de oaspeți și suntem mereu atenți la nevoile musafirilor. Vă rugăm, cu respect, să nu faceți o confuzie între amabilitatea personalului și o datorie a echipei Jai Giridhari de a vă sta la dispozitie, la ordin! O camera închiriată nu reprezintă, totusi, un titlu de proprietate.

  Daca ați citit toate regulile casei și nu v-ati supărat, înseamnă că sunteți în locul potrivit pentru vacanța dumneavoastră. În caz contrar, suntem siguri că nu vom fi niciodată gazdele potrivite pentru un concediu reușit. Ne pare rău că nu suntem pe aceeași lungime de undă, dar suntem  siguri că există un loc sub soare pentru toată lumea”.

  – Cafeaua de dimineață este din partea casei.