Jai Giridhari

Servicii

Experiența Călătoriei Perfecte:

Serviciile noastre de cazare

Camerele și serviciile oferite de Pensiunea Jai Giridhari Avrig sunt concepute pentru a vă oferi o experiență de cazare deosebită. Dispunem de 7 camere elegant amenajate, fiecare dotată cu un grup sanitar propriu pentru confortul dumneavoastră. Parcarea este asigurată gratuit pentru oaspeții noștri, iar accesul la internetul wireless este disponibil în întreaga unitate de cazare.

Mai jos găsiți mai multe detalii despre facilitățile oferite la pensiune, inclusiv serviciile disponibile contra cost, precum și dotările camerelor:

  • Pentru prețurile noastre, vă rugăm să rețineți că acestea includ doar cazarea în camerele noastre confortabile. Orice servicii suplimentare vor fi tarifate separat.

  • Vă punem la dispoziție mai multe opțiuni pentru plata serviciilor noastre, inclusiv numerar, card de credit, transfer bancar și card de vacanță.

  • Pentru a finaliza rezervarea, vă solicităm un avans în valoare de 30% din costul total al sejurului.

  • Procesul de check-in începe la ora 15:00, iar check-out-ul trebuie efectuat până la ora 12:00 pentru a vă asigura o tranziție lină în timpul șederii dumneavoastră.

Personalul nostru vorbește fluent atât limba engleză, cât și limba română, pentru a vă oferi asistența necesară în timpul șederii dumneavoastră.

Vă invităm să ne contactați pentru orice informații suplimentare sau pentru a face o rezervare. Cu plăcere vă vom ajuta să aveți o ședere plăcută și relaxantă la Pensiunea Jai Giridhari Avrig.